23 januari 2018

Over ons

Als gespecialiseerd en ambitieus bedrijf, toegewijd en EVM gediplomeerd staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Het is ons er alles aan gelegen u optimaal van dienst te zijn bij het bestrijden van alle soorten plaagdieren. U merkt dat aan onze hoge kwaliteit en service.

Zowel bij particulieren als bedrijven bestrijden wij plaagdieren, ook wel bekend als ongedierte. Hierbij kunt u denken aan ratten, muizen, mollen, kakkerlakken, zilvervisjes, vlooien, houtwormen, boktorren, krekels, mieren en alle andere soorten plaagdieren.

Bij bedrijven werken wij volgens de HACCP voorschriften. Instellingen en bedrijven kunnen met ons een contract aangaan, zodat Van Glabbeek een aantal controles per jaar uitvoert. Zo blijft de hygiëne gewaarborgd en schade aan gebouwen c.q. goederen tot een minimum beperkt.

Wij werken uitsluitend met wettelijk toegelaten bestrijdingsmiddelen voor zowel Nederland als België. De modernste bestrijdingsmiddelen en producten staan garant voor een effectieve aanpak.

Tevens adviseren wij in het treffen van diverse werings maatregelen. Ook kunt u bij ons terecht voor het aanschaffen van allerlei hulpmiddelen ter preventie van plaagdieren.

Wat doen wij?

Wij verlossen u van alle soorten plaagdieren en hun bijkomende ongemakken.

We zijn deskundig in determineren, weren en bestrijden. Daarvoor zijn wij opgeleid in Wageningen, volledig gediplomeerd en ministerieel gecertificeerd.

Wij weren en bestrijden:

  • knaagdieren: zoals muizen en ratten
  • houtaantasters: kevers, wormen
  • kruipende insecten: mieren, vlooien, mijten, processierupsen
  • vliegende insecten: vliegen, muggen, wespen
  • vogels (weren): spreeuwen, duiven, kauwen
  • allerlei andere veroorzakers van overlast.

Omdat wij de levenswijze en levenscyclus van al deze dieren gedetailleerd kennen, kunnen wij gericht en met de juiste aanpak te werk gaan.

Ter voorkoming van gezondheidsproblemen en economische schade komen wij ook inspecteren en adviseren. Hierdoor wordt bederf van voedselvoorraden en schade aan materialen en machines voorkomen.

De aloude wijsheid; voorkomen is beter dan genezen
vertalen wij in ons vak als; weren is beter dan bestrijden

Daarbij maken wij gebruik van de modernste vang- en weringsmaterialen, die milieuvriendelijk en wettelijk (volgens Europese richtlijnen) zijn toegestaan.